Home Luchtbevochtigers MeacoMist Deluxe - Ultrasone luchtbevochtiger / luchtreiniger

MeacoMist Deluxe - Ultrasone luchtbevochtiger / luchtreiniger

: Twee oplossingen in één toestel

Luchtbevochtiger en luchtreiniger Meaco MistDeLuxe is twee oplossingen in een toestel! Luchtbevochtiging met ionisatie en HEPA-reiniging.

Uitgevoerd met een verstelbare digitale luchtvochtigheidsmeter, een waterreservoir van 6 ltr, koude of warme verdamping, turbo stand, verstelbare verdamping in drie ventilatorstanden.

Luchtbevochtiger en luchtreiniger Meaco MistDeLuxe is twee oplossingen in een toestel! Luchtbevochtiging met ionisatie en HEPA-reiniging.

Uitgevoerd met een verstelbare digitale luchtvochtigheidsmeter, een waterreservoir van 6 ltr, koude of warme verdamping, turbo stand, verstelbare verdamping in drie ventilatorstanden.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: MeacoMist Deluxe - Ultrasone luchtbevochtiger / luchtreiniger

Luchtbevochtiger en luchtreiniger Meaco MistDeLuxe is twee oplossingen in één toestel

Luchtbevochtiger en luchtreiniger Meaco MistDeLuxe is twee oplossingen in één toestel! Uitgevoerd met een verstelbare digitale luchtvochtigheidsmeter, waterreservoir van 6 ltr. en de optie voor een koude of warme verdamping, turbo stand, verstelbare verdamping in drie ventilatorstanden.

Ultrasoon luchtbevochtiger met HEPA-filter

De Meaco MistDeLuxe is zowel een Ultrasoon luchtbevochtiger als luchtreiniger in één toestel. Deze Meaco MistDeLuxe zorgt dat de ruimtelucht schoongemaakt wordt door

  • Actief koolstof-filter zodat vieze geurtjes uit de ruimte verdwijnen
  • HEPA-filter waarmee stofdelen en deeltjes, pollen en allergenen verdwijnen
  • Ioniseren voor het vast houden van de allerkleinste luchtdeeltjes

Zeer fijne vochtnevel

De ultra-droge ruimtelucht wordt bevochtigd door de ultrasone verneveling waardoor een zeer fijne vochtnevel ontstaat. Doordat gebruik gemaakt wordt van de interne-ventilator slaat deze nevel niet neer, maar vernevelt die zich in de ruimtelucht. Daardoor ontstaat er geen condens of corrosie.

Doordat bij het uitdampen van koud water, warmte aan de ruimtelucht wordt onttrokken kan de ruimtetemperatuur iets zakken. Dit is te verhelpen om de luchtbevochtiger in te stellen op 'warm mist'. Het energie verbruik is dan 70 Watt per uur.

Kenmerken van de Meaco MistDeLuxe ultrasone luchtbevochtiger

De gewenste luchtvochtigheid wordt ingesteld op de luchtvochtigheidsmeter. Nadat de ingestelde ruimtelijke vochtigheid is bereikt, slaat de luchtbevochtiger af. Het aantal liters water dat verneveld kan worden, kan op drie levels worden ingesteld (LO-MED-HI) en is max. 400 ml/uur. De Ultrasoon luchtbevochtiger schakelt automatisch uit wanneer de watertank leeg is. Ultrasoon verdamping is geluidsarm, max. 25 dB(A).

De ruimtetemperatuur en de ingestelde- en werkelijke ruimtelijke vochtigheid worden afgebeeld op het display. Op het display worden ook de functies uitgekozen. Met de 'TURBO' instelling, wordt de waternevel nog verder in de omgevingsruimte vernevelt en dit voor een tijd van max. 15 uur - na deze tijd is de grote watertank van 6 liter leeg.

Nachtstand en geurdispenser

In de 'nightmode' blijft het display donker. Om de luchtbevochtiger toch tijdens een bepaalde tijd te laten vernevelen, wordt de aflooptimer gebruikt. Ook kunt u gebruik maken van het toevoegen van een geur aan de omgevingslucht.

Standaard meegeleverde accessoires: MeacoMist Deluxe - Ultrasone luchtbevochtiger / luchtreiniger

  • 1 x Meaco HEPA- en Actief-Kool Filter
  • 2 x Meaco Ultrasoon Anti Kalk Patroon

Handleidingen: MeacoMist Deluxe - Ultrasone luchtbevochtiger / luchtreiniger

Onderdelen & accessoires voor: MeacoMist Deluxe - Ultrasone luchtbevochtiger / luchtreiniger