Home Meaco stille ventilatoren. Quiet Mark Award winnaars

Meaco stille ventilatoren. Quiet Mark Award winnaars

Stille ventilatoren van Meaco

Waarom is het fijn om een stille ventilator te kopen? Het voorjaar wordt steeds warmer en opnieuw is een hete zomer in aantocht. Dit betekent veel warmte in huis, bijvoorbeeld in de slaapkamer. Te warme omstandigheden in de slaapkamer kan zorgen voor een onrustige nachtrust. In een warme slaapkamer val je minder snel in slaap en wordt je regelmatig wakker met een klam lichaam.

Meaco ventilatoren zijn perfecte stille ventilatoren voor slaapkamers, kinderkamers, woonkamers en kantoren. De stille ventilatoren zijn zodanig ontworpen dat ze weinig geluid produceren. Omdat ze voorzien zijn van een DC-motor is het geluidsniveau bijzonder laag. Zo laag zelfs dat ze de prestigieuze prijs 'Quiet Mark Award' hebben gekregen voor producten met een laag geluidsniveau.

Prijswinnende stille ventilatoren

Ondanks de warmte genieten van een heerlijke nachtrust en van een aangenaam briesje in de woonkamer of op kantoor? Genieten zonder hinder van motorlawaai van een té enthousiaste ventilator. Een stille ventilator van Meaco brengt subtiel verkoeling omdat hij uitgerust is met maar liefst 12 ventilatorstanden.

De vele instelmogelijkheden samen met de robuuste constructie en de DC-motor maakt de stille werking mogelijk. Geen sterk zoemende motor of hinderlijke bijgeluiden, niet voor niets een overtuigende winnaar! Veel mensen storen zich aan een ventilator - bijvoorbeeld in de slaapkamer - vanwege het geluid. Meaco ventilatoren bieden voor deze mensen dé oplossing.

Meaco biedt keuze uit vier modellen stille ventilatoren, allemaal winnaars van de 'Quiet Mark Award'. Dit zijn de modellen

  • Meaco Fan 360 Tafelventilator
  • Meaco Fan 650 Tafelventilator
  • Meaco Fan 1056 Tafelventilator en Vloerventilator
  • Meaco Fan 1056 Staande Ventilator

Het assortiment wordt compleet gemaaakt met de draadloze USB ventilator Meaco 260C. De oplaadbare ventilator is mee te nemen en overal te gebruiken.

Liever geen airco, maar toch genieten van verkoeling? Met een Meaco ventilator zorg je in elke gewenste ruimte voor comfortabele omstandigheden. Bij Meaco koop je stille ventilatoren voor slaapkamers, kinderkamers, woonkamers en kantoren! Indien gewenst helpen wij je bij het maken van een keuze, onze experts staan voor je klaar met vrijblijvend advies. Meaco: stil, flexibel en stijlvol ventileren!

 

Bekroonde producten Volgende werkdag gratis geleverd Uitgebreide garantie

Meaco: Best of class

Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van koeling, ontvochtiging en bevochtiging zorgen voor professionele, doordachte oplossingen.
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
“De Meaco Fan 1056 is een geweldig apparaat: super stil en érg krachtig!”
Dave
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@meaco.nl
Meer dan 20 jaar expertise Deskundig advies