Bekroonde producten Deskundig advies Uitgebreide garantie
Home Kenniscentrum Luchtontvochtiger toepassingen Luchtontvochtiger voor de bouw
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@meaco.nl
Meer dan 15 jaar expertise Deskundig advies

Luchtontvochtiger voor de bouw

Bouwdrogers besparen aannemers geld

Bouwdrogers besparen aannemers en onder-aannemers veel geld doordat werkprocessen versneld uitgevoerd worden. Tevens worden aanzienlijke sommen geld bespaard doordat minder herstelwerkzaamheden na oplevering noodzakelijk zijn. Een Meaco bouwdroger garandeert een frisse oplevering van een nieuwbouwwoning. Zonder luchtdroging is het toch altijd weer afwachten of overtollig vocht in de woning het opgeleverde werk beschadigd.

Een bouwdroger kopen?

Bedrijven in de bouwsector hebben keuze tussen huren of kopen van één of meerdere bouwdrogers. Vaak blijkt dat het kopen van een bouwdroger op langere termijn zeer rendabel is. Men is niet langer afhankelijk van een verhuurbedrijf voor de beschikbaarheid van een geschikte bouwdroger. Men kan tijd en geld besparen door niet op jacht te moeten gaan naar een bouwdroger.

Vochtbestrijding voor de bouw, krachtige ontvochtiging

Meaco bouwdrogers zijn een duurzame investering. De onderhoudskosten zijn zeer laag. Bovendien zijn Meaco bouwdrogers compacte apparaten die niet veel plaats innemen in de opslagruimte. Een bouwdroger is zeer eenvoudig verplaatsbaar mede dankzij grote, robuuste wielen. Hierdoor kunnen de bouwdrogers met eigen vervoer snel op elke locatie worden ingezet. De sterke ontvochtigers zijn flexibel inzetbaar om bouwvocht effectief te verwijderen.

Bouwdrogers bij verhuurbedrijven

Steeds meer verhuurbedrijven bieden Meaco bouwdrogers aan op de verhuurmarkt voor bouwgereedschappen. Met name de robuustheid en storingsvrije werking van een Meaco bouwdroger is doorslaggevend voor de verhuursector. Verhuurbedrijven willen de klanten een betrouwbare oplossing bieden. Meaco bouwdrogers zijn betrouwbare ontvochtigers voor de bouwsector.

Voorkom vochtproblemen met bouwdrogers

Bouwdrogers verwijderen overtollig vocht uit nieuwbouwprojecten. De ontvochtigers waarborgen een goede luchtvochtigheid in woningen tijdens oplevering. Garantietermijnen van opgeleverde woningen worden hierdoor probleemloos doorlopen. Er is niet langer overtollig vocht aanwezig dat vochtproblemen kan veroorzaken. Vochtschade oplopen is onnodig.

Het voorkomen van vochtschade is eenvoudig door het gebruik van één of meerdere bouwdrogers. Laat u informeren naar de mogelijkheden van een bouwdroger. U heeft keuze uit diverse modellen met verschillende capaciteiten voor ontvochtiging. Meaco bouwdrogers zijn verkrijgbaar met zowel een metalen omkasting als een stevige roto-moulded omkasting.

Onze bouwdrogers

Bekroonde producten Volgende werkdag gratis geleverd Uitgebreide garantie

Meaco: Best of class

Meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van koeling, ontvochtiging en bevochtiging zorgen voor professionele, doordachte oplossingen.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
“Een snelle levering en prima customer support.”
Roger
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@meaco.nl
Meer dan 15 jaar expertise Deskundig advies