Home Luchtontvochtigers Meaco Platinum 25 - Luchtontvochtiger

Meaco Platinum 25 - Luchtontvochtiger

: Winnaar Best Buy Award

De nieuwste Meaco Platinum25 is geluidsarm en zuinig met energie. Op het display wordt de actuele luchtvochtigheid weergegeven.

De luchtontvochtiger is uitgerust met een baanbrekende DC motor voor optimale prestaties. Voorzien van een timer voor extra gebruiksgemak.

De nieuwste Meaco Platinum25 is geluidsarm en zuinig met energie. Op het display wordt de actuele luchtvochtigheid weergegeven.

De luchtontvochtiger is uitgerust met een baanbrekende DC motor voor optimale prestaties. Voorzien van een timer voor extra gebruiksgemak.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Meaco Platinum 25 - Luchtontvochtiger

Hoge capaciteit ontvochtiging dankzij een baanbrekende DC motor

Voor het tegengaan van schimmelvorming, condensatie en vochtplekken in een grotere ruimte is de Meaco Platinum25 ECO een bijzonder goede luchtdroger. Met een capaciteit tot 25 liter per 24 uur en een laag verbruik van energie is deze luchtdroger bijzonder effectief.

De droger levert zo nodig een hoge luchtverplaatsing. De uitstekende prestaties zijn te danken aan de baanbrekende DC motor waarmee deze luchtontvochtiger is uitgerust.

Winnaar BEST BUY award in Which? Magazine UK!

Bekroond met de Which? Best Buy award! De Meaco 25L is een stille compressor-ontvochtiger die uw dagelijkse leven niet verstoort. Hij is goedkoop in gebruik en kan worden gebruikt in onverwarmde ruimtes met een temperatuur vanaf slechts 10 ° C.

Uitgebreide functies

De luchtvochtigheid wordt op het display afgebeeld en de digitale luchtvochtigheidsregelaar is instelbaar vanaf 30-90% vochtigheid in stappen van 5%. Het uitblaasrooster van het apparaat is verstelbaar, bijvoorbeeld naar het te drogen wasgoed.

Ook is luchtdroger Platinum25 uitgevoerd met een timer, een krachtig handvat om de luchtdroger op te pakken en een beveiligingsslot.

Automatische luchtontvochtiging

Dankzij het Meaco regelsysteem stopt de luchtontvochtiger als de ingestelde vochtigheid is bereikt. Ieder half uur wordt gemeten of de vochtigheidsgraad stijgt, alleen de ventilator van het toestel start dan even. Is de vochtigheidsgraad toegenomen, dan start de ontvochtiger weer.

Handleidingen: Meaco Platinum 25 - Luchtontvochtiger

Ontvochtigingscapaciteit bij verschillende temperatuur en luchtvochtigheid

De tabel geeft weer hoeveel liter vocht luchtontvochtiger Meaco Platinum25 bij diverse omstandigheden uit het binnenklimaat verwijdert.

Conditie Liter per dag
5°C - 60% 1.9
5°C - 80% 2.4
10°C - 60% 2.4
10°C - 80% 3.9
15°C - 60% 4.8
15°C - 80% 12.3
20°C - 60% 10.9
20°C - 80% 16.8
25°C - 60% 14.1
25°C - 80% 20.9
30°C - 60% 17.6
30°C - 80% 25.4

Onderdelen & accessoires voor: Meaco Platinum 25 - Luchtontvochtiger