Home Luchtontvochtigers MeacoDry ABC 20L Luchtontvochtiger

MeacoDry ABC 20L Luchtontvochtiger

: Voor een lage energierekening

De Meaco MeacoDry ABC 20L is een stille, milieuvriendelijke luchtontvochtiger voor grotere ruimtes tot 100 m².

De Meaco MeacoDry ABC 20L luchtdroger is ontworpen om de luchtvochtigheid in grotere ruimtes te helpen beheersen, de lucht fris te houden en uw omgeving veilig en gezond.

De Meaco MeacoDry ABC 20L is een stille, milieuvriendelijke luchtontvochtiger voor grotere ruimtes tot 100 m².

De Meaco MeacoDry ABC 20L luchtdroger is ontworpen om de luchtvochtigheid in grotere ruimtes te helpen beheersen, de lucht fris te houden en uw omgeving veilig en gezond.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

  • Capaciteit: 20 liter water/dag

Productbeschrijving: MeacoDry ABC 20L Luchtontvochtiger

Nieuw model luchtontvochtiger voor grotere ruimtes

Na het enorme succes van Meaco's kleinere 10L en 12L ABC-ontvochtigers, zijn we verheugd om de nieuwe MeacoDry ABC 20L luchtontvochtiger te presenteren, speciaal ontworpen voor grotere ruimtes.

Deze nieuwe, superstille luchtontvochtiger maakt gebruik van het meer energiezuinige en milieuvriendelijke koelmiddel R290. Dit betekent dat hij meer condens uit de lucht haalt voor minder geld, en tevens het milieu minder belast.

Automatische luchtontvochtiging

De Meaco MeacoDry ABC 20L luchtdroger is eenvoudig te installeren en te gebruiken. De ontvochtiger is uitgevoerd met een hygrostaat waarmee u de gewenste relatieve vochtigheid tussen 30% en 80% in stappen van 5% kunt instellen.

U kunt de luchtontvochtiger ook continu laten draaien voor maximale droging. Een duidelijke indicator op het display geeft de huidige luchtvochtigheid weer.

Gezinsvriendelijke functies

Deze toch al stille luchtdroger wordt compleet geleverd met een slaapmodus die tonen uitschakelt en een lage ventilatorsnelheid handhaaft om het geluidsniveau 's nachts te minimaliseren. Uzelf en uw gezinsleden kunnen comfortabel en gezond slapen.

Meaco heeft een handige 'one-touch-wasmodus' toegevoegd die de luchtontvochtiger zes uur op volle snelheid laat draaien en vervolgens automatisch uitschakelt om u te helpen energie te besparen.

De Meaco MeacoDry ABC 20L luchtontvochtiger heeft ook een kinderslot om te voorkomen dat kleine (of grote) vingers de instellingen van de luchtdroger wijzigen!

Eenvoudig te controleren waterreservoir

Dankzij het vijf liter waterreservoir hoeft u de luchtontvochtiger niet vaak te legen. U kunt ook kiezen voor het aansluiten van een slang waardoor het water continu weg kan lopen (slang niet inbegrepen). Een duidelijke indicator geeft aan hoe vol de tank is, zodat u nooit door een volle tank wordt verrast.

MeacoDry ABC 20L

  • Een stille luchtontvochtiger die continu door kan gaan met het drogen van grotere ruimtes
  • Houdt uw energierekening laag
  • Reduceert vocht en condensatie
  • Speciale slaapmodus voor stil gebruik 's nachts
  • Handige functies zoals kinderslot, wasdroog-instelling en timer
  • Voorzien van zwenkwielen voor eenvoudige verplaatsing

Specificaties: MeacoDry ABC 20L Luchtontvochtiger

Werking
Functies Ontvochtiger
Hoeveel vocht een luchtontvochtiger uit de lucht onttrekt, hangt onder andere af van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Voor het berekenen van de maximale capaciteit gaan de meeste fabrikanten uit van een temperatuur van 32°C en een luchtvochtigheid van 95%. In de praktijk zal de werkelijke ontvochtigingscapaciteit dan ook lager liggen dan de maximale waarde die fabrikanten opgeven.
Capaciteit 20 liter water/dag
De belangrijkste technieken zijn Adsorptie (geschikt voor lage temperaturen) en Condensatie (energiezuinig, optimaal voor gemiddelde temperaturen).
Ontvochtiger techniek Condensatie
De temperatuur van de ruimte die je wilt ontvochtigen, is belangrijk voor de ontvochtigingstechniek die gebruikt wordt. Is de ruimtetemperatuur onder de 10 graden? Dan is een adsorptiedroger noodzakelijk. Is de ruimtetemperatuur boven de 10 graden? Dan is een condensatiedroger de beste optie.
Werkbereik Minimaal 5 °C
Werkbereik Maximaal 35 °C
Eigenschappen
Keurmerk CE
Fysieke eigenschappen
Breedte 33.5 cm
Diepte 28.5 cm
Hoogte 54 cm
Gewicht 15.2 kg
Algemeen
Garantie (jaren) 2

Ontvochtigingscapaciteit bij verschillende temperatuur en luchtvochtigheid

De tabel geeft weer hoeveel liter vocht luchtontvochtiger Meaco Dry ABC 20L bij diverse omstandigheden uit het binnenklimaat verwijdert.

Conditie Liter per dag
10°C - 60% 2.71
10°C - 80% 4.58
20°C - 60% 7.86
20°C - 80% 12.73
30°C - 60% 13.37
30°C - 80% 20.13

Onderdelen & accessoires voor: MeacoDry ABC 20L Luchtontvochtiger