Home Luchtontvochtigers Meaco 20L - Luchtontvochtiger

Meaco 20L - Luchtontvochtiger

: Makkelijk te verplaatsen

De Meaco 20L luchtontvochtiger is perfect voor privé- en zakelijk gebruik. De luchtdroger is makkelijk te verplaatsen dankzij zijn wielen.

Meaco 20L heeft een ontvochtigingscapaciteit tot 20 liter per 24 uur en heeft een mooi design.

De Meaco 20L luchtontvochtiger is perfect voor privé- en zakelijk gebruik. De luchtdroger is makkelijk te verplaatsen dankzij zijn wielen.

Meaco 20L heeft een ontvochtigingscapaciteit tot 20 liter per 24 uur en heeft een mooi design.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Meaco 20L - Luchtontvochtiger

Kostenbesparende oplossing voor vochtproblemen

De Meaco 20L luchtdroger is perfect voor het drogen van middelgrote en kleine kantoorgebouwen. De Meaco 20L met luchtvochtigheidsmeter en vier ventilatorstanden bezit de allernieuwste, digitale techniek op het gebied van luchtontvochtiging. Deze luchtontvochtiger is zuinig met energie en ook zeer vriendelijk in gebruik. De Meaco 20L is één van de best kostenbesparende oplossingen voor het drogen van woonruimtes.

Flexibel lucht ontvochtigen

Eenvoudig op te pakken en in een andere ruimte te plaatsen. U bent niet gebonden aan één plaats, maar kunt bijvoorbeeld iedere dag een andere vertrek laten ontvochtigen. Zo blijft u flexibel en houdt u de controle over de luchtvochtigheid.

Het vocht uit de ruimte wordt in een watertank (reservoir) opgevangen. Als de watertank vol is, stopt de ontvochtiger.

Perfecte controle over de luchtvochtigheid

Deze luchtdroger heeft een perfecte controle over de luchtvochtigheidsgraad. Deze controle zorgt ervoor dat de ingestelde luchtvochtigheid in een ruimte sneller bereikt kan worden en daardoor stabiel blijft. Op het moment dat de ingestelde luchtvochtigheid wordt ingeschakeld, start het toestel met ontvochtigen. De luchtdroger schakelt in "stand-by" als de waarde bereikt is. Elke dertig minuten schakelt de Meaco 20L zichzelf in om te "meten" of de relatieve luchtvochtigheid nog op peil is. Wanneer dit niet het geval is zal de ontvochtiger opnieuw gaan ontvochtigen.

Anti-bacterie filter

De Meaco 20L luchtontvochtiger heeft ook een anti-bacterie filter dat alle bacteriën doodt die in contact komen met dit filter. Het antibacterieel filter heeft een zilveren nano-coating.

Handleidingen: Meaco 20L - Luchtontvochtiger