Home Luchtdroger Meaco voor ontvochtiging in huis

Luchtdroger Meaco voor ontvochtiging in huis

Meaco voor huishoudelijk ontvochtigen

Meaco vindt zijn oorsprong in Groot Brittannië in het jaar 1991. Meaco specialiseerde zich aanvankelijk in apparatuur voor het beheersen van de luchtkwaliteit in museums en kunstgaleries. Door de jaren heen heeft Meaco ruime ervaring verkregen in ontvochtigen, bevochtigen en reinigen van lucht. Meaco heeft zich ontwikkeld tot een vooraanstaande leverancier van ontvochtigers, bevochtigers en meetapparatuur aan diverse museums in de UK en de rest van Europa.

In 2005 heeft Meaco gekozen om zich te concentreren op ontvochtigers voor huishoudelijk gebruik. Krachtige, compacte luchtontvochtigers geschikt voor het ontvochtigen van diverse ruimtes in huis.

De jarenlange ervaring in ontvochtigen heeft uiteindelijk geleid tot het ontwikkelen en produceren van de succesvolle serie Meaco luchtontvochtigers. Meaco ontvochtigers hebben een fraaie vormgeving en zijn stevig, stootvast uitgevoerd. Een Meaco luchtdroger is eenvoudig verplaatsbaar dankzij zijn bescheiden afmetingen.

Vanaf 2011 zijn de Meaco ontvochtigers niet langer alleen in Groot Brittannië verkrijgbaar. Voortaan zijn Meaco luchtontvochtigers ook in Europa beschikbaar voor succesvolle ontvochtiging in huis.

Kies uw Meaco luchtdroger

U heeft keuze uit diverse Meaco ontvochtigers. We maken onderscheid tussen Meaco luchtontvochtigers en Meaco adsorptiedrogers.

In ruimtes met een inhoud variërend van 66 m² tot 120 m² kunt u de lucht ontvochtigen met de ontvochtigers Platinum12, Platinum20, Platinum25 en MeacoDry ABC 20L . Voor kleinere ruimtes volstaat ook een kleinere luchtontvochtiger zoals de modellen MeacoDry ABC 10L en MeacoDry ABC 12L. Voor het drogen van grotere ruimtes bieden wij u de MeacoDry 25Lm professionele luchtontvochtiger

Onze luchtontvochtigers

Ontvochtigen bij lage temperaturen? Volgende Meaco adsorptiedrogers zijn geschikt voor ontvochtiging vanaf 1°C: Meaco DD8L Junior, Meaco DD8L ION  en Zambezi DD8L.

Onze adsorptiedrogers

 

Uw Meaco luchtdroger koopt u eenvoudig online, voor gedegen persoonlijk advies belt u met Meaco: 0497 - 512164 (NL) of 011-515389 (BE). Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Bekroonde producten Volgende werkdag gratis geleverd Uitgebreide garantie

Meaco: Best of class

Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van koeling, ontvochtiging en bevochtiging zorgen voor professionele, doordachte oplossingen.
“Een snelle levering en prima customer support.”
Roger
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@meaco.nl
Meer dan 20 jaar expertise Deskundig advies