Home Kenniscentrum Luchtontvochtiger toepassingen Luchtontvochtiger voor de bouw

Luchtontvochtiger voor de bouw

Bouwdrogers besparen aannemers geld

Een bouwdroger wordt ook wel een bouwontvochtiger of ontvochtiger genoemd, zijn uitermate geschikt voor de bouwsector. Ontvochtiger “hierna te noemen” bouwdroger besparen aannemers en onderaannemers veel geld doordat werkprocessen versneld uitgevoerd worden. Tevens worden aanzienlijke sommen geld bespaard doordat minder herstelwerkzaamheden na oplevering noodzakelijk zijn. Een Meaco bouwdroger garandeert een frisse oplevering van een nieuwbouwwoning. Zonder luchtdroging is het toch altijd weer afwachten of overtollig vocht in de woning het opgeleverde werk beschadigd. Wilt u persoonlijk advies op maat over de beste toepassing voor uw situatie, neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Bouwdroger kopen

Bedrijven in de bouwsector hebben keuze tussen huren of kopen van één of meerdere bouwdrogers. Vaak blijkt dat het kopen van een bouwdroger op langere termijn zeer rendabel is. Men is niet langer afhankelijk van een verhuurbedrijf voor de beschikbaarheid van een geschikte bouwdroger. Men kan tijd en geld besparen door niet op jacht te moeten gaan naar een bouwdroger.

Bouwontvochtiger, krachtige ontvochtiging

Meaco bouwontvochtigers zijn een duurzame investering. De onderhoudskosten zijn zeer laag. Bovendien zijn Meaco bouwdrogers compacte apparaten die niet veel plaats innemen in de opslagruimte. Een bouwdroger is zeer eenvoudig verplaatsbaar mede dankzij grote, robuuste wielen. Hierdoor kunnen de bouwdrogers met eigen vervoer snel op elke locatie worden ingezet. De sterke luchtontvochtigers zijn flexibel inzetbaar om bouwvocht effectief te verwijderen.

Ontvochtiger bouw huren

Steeds meer verhuurbedrijven bieden Meaco bouwdrogers aan op de verhuurmarkt voor bouwgereedschappen. Met name de robuustheid en storingsvrije werking van een Meaco bouwdroger is doorslaggevend voor de verhuursector. Verhuurbedrijven willen de klanten een betrouwbare oplossing bieden. Meaco bouwdrogers zijn betrouwbare luchtontvochtigers voor de bouwsector.

Voorkom vochtproblemen met bouwdrogers

Bouwdrogers verwijderen overtollig vocht uit nieuwbouwprojecten. De ontvochtigers waarborgen een goede luchtvochtigheid in woningen tijdens oplevering. Garantietermijnen van opgeleverde woningen worden hierdoor probleemloos doorlopen. Er is niet langer overtollig vocht aanwezig dat vochtproblemen kan veroorzaken. Vochtschade oplopen is hierdoor onnodig.

Het voorkomen van vochtschade is eenvoudig door het gebruik van één of meerdere bouwdrogers. Laat u informeren naar de mogelijkheden van een bouwdroger. U heeft keuze uit diverse modellen met verschillende capaciteiten voor ontvochtiging. Meaco bouwdrogers zijn verkrijgbaar met zowel een metalen omkasting als een stevige roto-moulded omkasting.

Onze bouwdrogers

Bekroonde producten Volgende werkdag gratis geleverd Uitgebreide garantie

Meaco: Best of class

Meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van koeling, ontvochtiging en bevochtiging zorgen voor professionele, doordachte oplossingen.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@meaco.nl
Meer dan 20 jaar expertise Deskundig advies