Home Luchtontvochtigers Adsorptiedrogers Meaco DD8L ION - Adsorptiedroger

Meaco DD8L ION - Adsorptiedroger

: Met ionisator en nano-filter

Adsorptiedroger Meaco DD8L-ION voor een snelle droging, ook bij koude omstandigheden. Deze adsorptie luchtdroger is zeer stil, en is dus perfect te gebruiken in slaapkamers, woonkamers, caravans of boten. Een luchtontvochtiger voor droging bij lage temperaturen (vanaf 1°C) en dus ook voor onverwarmde ruimtes.

Adsorptie ontvochtiger Meaco DD8L-ION is uitgevoerd met ionisatie en een 'Nano-Silver' Filter voor het schoonmaken van de ruimtelucht. De lucht wordt gedroogd en gereinigd, twee vliegen in een klap.

Adsorptiedroger Meaco DD8L-ION voor een snelle droging, ook bij koude omstandigheden. Deze adsorptie luchtdroger is zeer stil, en is dus perfect te gebruiken in slaapkamers, woonkamers, caravans of boten. Een luchtontvochtiger voor droging bij lage temperaturen (vanaf 1°C) en dus ook voor onverwarmde ruimtes.

Adsorptie ontvochtiger Meaco DD8L-ION is uitgevoerd met ionisatie en een 'Nano-Silver' Filter voor het schoonmaken van de ruimtelucht. De lucht wordt gedroogd en gereinigd, twee vliegen in een klap.

279,-
 • Levering uit voorraad
 • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
 • Geen verzendkosten
 • Inclusief BTW
 • 1-46 m2 ontvochtigen
 • Capaciteit: 8 liter water/dag
 • Prijswinnaar

Productbeschrijving: Meaco DD8L ION - Adsorptiedroger

Adsorptiedroger MEACO DDL8-ION: Winnaar BEST BUY award in Which? Magazine UK!

 

Kleine en krachtige ontvochtiger

Adsorptie ontvochtiger Meaco DD8L-ION is een kleine en krachtige luchtontvochtiger met ionisatie. Dankzij het effectieve regelsysteem heeft deze droger maar liefst 80% minder verbruik van energie. De adsorptie luchtontvochtiger schakelt zichzelf uit als de ingestelde vochtigheid bereikt is. Gaat de vochtigheid opnieuw omhoog? De luchtdroger schakelt automatisch in.

Omdat de adsorptiedroger zeer klein is, is hij makkelijk overal te plaatsen. Met zijn hoogte van maar 50 cm neemt deze luchtdroger niet veel ruimte in beslag. Ideaal ook voor het ontvochtigen van kleine ruimtes.

Drogen bij een lage temperatuur

Adsorptie uchtontvochtiger Meaco DD8L-ION kan ook drogen bij een lage temperatuur (vanaf 0.5°C). Daardoor is deze adsorptiedroger bijzonder geschikt voor het drogen in bijvoorbeeld een caravan, boot, garage, klassieke auto, camper of vakantiewoning. Door een afvoerslang (niet meegeleverd) kan deze ontvochtiger direct aangesloten worden op een vaste waterafvoer.

Als de spanning uitvalt, zal de droger, nadat de spanning weer aanwezig is, na een korte tijd weer opstarten en met ontvochtigen doorgaan in de laatst ingestelde stand. De adsorptiedroger helpt u dus altijd met ontvochtigen, ook na uitvallen van de spanning.

Ontvochtigen en energie besparen

Adsorptie ontvochtigers hebben een hogere stroomafname dan compressor ontvochtigers. Dit type luchtdroger heeft echter een werkingstijd die korter is, waardoor het hogere stroomverbruik wordt opgevangen. Tegenover standaard luchtdrogers zijn adsorptiedrogers ook in staat te drogen bij een lage temperatuur (0.5°C).

Adsorptie ontvochtiging is één van de stilste manieren van drogen. Dit type droger is dus perfect voor gebruik in slaapkamers en woonkamers.

Deze Meaco DD8L-ION adsorptie droger stopt vanzelf als het waterreservoir (tank) vol is. Het waterreservoir heeft een spatwaterdichte deksel dat knoeien van het water tegengaat.

Drogen bij gevoelige luchtwegen en allergieën

Luchtontvochtiger DD8L-ION heeft een luchtvochtigheidsmeter met vier instellingen, ionisatie en een anti-bacterie-nano-filter. Niet alleen drogen, maar ook de kwaliteit van de ruimtelucht optimaliseren met deze Meaco adsorptie droger. Een perfecte manier van drogen bij gevoelige luchtwegen en allergieën.

Adsorptiedroger MEACO DDL8-ION eigenschappen

 • Verbruik van energie: stand 1 stand-by: 30W, stand 2: 330W, stand 3: 650W
 • Luchtsnelheid: stand 1: 80 m³/h, stand 2: 100 m³/h, stand 3: 115 m³/h
 • Geluidsniveau: stand 1 - 39 dB(A), stand 2 - 43 dB(A), stand 3 - 48 dB(A)
 • De ontvochtiger is ook te gebruiken bij een lage ruimtetemperatuur (vanaf 0.5°c)
 • Anti-bacterie-zilver-nano-filter
 • Ionisatie voor verbeterde kwaliteit van de ruimtelucht
 • Aan te sluiten op een vaste waterafvoer
 • Auto-herstart functie

Specificaties: Meaco DD8L ION - Adsorptiedroger

Werking
Functies: ● Ontvochtiger
● Luchtreiniger (aanvullend)
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Ontvochtiger geschikt voor: 1 - 46 m2 ontvochtigen
Luchtbehandeling: 115 m3 per uur
Hoeveel vocht een luchtontvochtiger uit de lucht onttrekt, hangt onder andere af van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Voor het berekenen van de maximale capaciteit gaan de meeste fabrikanten uit van een temperatuur van 32°C en een luchtvochtigheid van 95%. In de praktijk zal de werkelijke ontvochtigingscapaciteit dan ook lager liggen dan de maximale waarde die fabrikanten opgeven.
Capaciteit: 8 liter water/dag
Ontvochtiger techniek: Adsorptie
De temperatuur van de ruimte die je wilt ontvochtigen, is belangrijk voor de ontvochtigingstechniek die gebruikt wordt. Is de ruimtetemperatuur onder de 10 graden? Dan is een adsorptiedroger noodzakelijk. Is de ruimtetemperatuur boven de 10 graden? Dan is een condensatiedroger de beste optie.
Werkbereik Minimaal: 1 °C
Werkbereik Maximaal: 37 °C
Luchtreinigingstechniek: Ionisatie
Type filter: Antibacterieel filter
Eigenschappen
Waterafvoer: ● Aansluiting voor afvoerslang of afvoerleiding
● Reservoir uitneembaar
Minimaal geluidsniveau: 39 dB
Geluidsniveau: 48 dB
Plaatsing: ● Vloermodel
● Wandmodel (optie)
Waterreservoir inhoud: 2 liter
Met een hygrostaat is de luchtvochtigheid automatisch regelbaar.
Hygrostaat: Ja
Waterniveau afleesbaar / indicator:
Behuizing materiaal: Kunststof
Koelmiddel: Geen
Afvoerslang / Afvoerleiding: Los te bestellen
Vol reservoir signaal / indicator:
Keurmerk: CE
Gebruik
Standen ontvochtiging: ● Automatisch
● Wasdroogfunctie / Continu
● 3
Timer: Ja
Energie
Energieverbruik (minimaal): 30 Watt
Energieverbruik (maximaal): 650 Watt
Energieverbruik bij 20°C / 60% RH: 330 Watt
Stroomvoorziening: Netstroom
Fysieke eigenschappen
Breedte: 35.1 cm
Diepte: 18.8 cm
Hoogte: 50 cm
Gewicht: 7 kg
Algemeen
Garantie (jaren): 2
Prijswinnaar:
Prijswinnaar: Best Buy Award WHICH? MAGAZINE UK

Handleidingen: Meaco DD8L ION - Adsorptiedroger

Ontvochtigingscapaciteit bij verschillende temperatuur en luchtvochtigheid

De tabel geeft weer hoeveel liter vocht adsorptiedroger Meaco DD8L ION bij diverse omstandigheden uit het binnenklimaat verwijdert.

Conditie Liter per dag
30 °C / 80 % 8
20 °C / 60 % 7.4
10 °C / 60 % 7.3

Onderdelen & accessoires voor: Meaco DD8L ION - Adsorptiedroger

Product beoordelingen:
4.7 / 5
Joris Den Ouden, 29-04-2024
Apparaat is stil en helpt om de luchtvochtigheid te reguleren - de snelheid waarmee dit gebeurt valt mij in alle opzichten mee. De wasdroogfunctie is een leuke plus. ‘s avonds gewassen, de volgende ochtend droog. Ideaal!
Luc, 02-04-2024
Airsain heeft gelijk: dit toestel is heel efficiënt. De hoeveelheid water die uit de lucht wordt gehaald overtreft de verwachtingen, zelfs bij werking in de laagste ventilatorsnelheid. Het geluidsniveau daarbij is een meevaller en stoort niet, zelfs niet in de living. Had ik Meaco maar eerder gekend...
Rudi Van Malder, 16-01-2024
Precies wat ik er van verwacht
Inge Vos, 01-01-2024
Het apparaat werkt naar behoren. Het brengt de vochtigheid flink omlaag, al klimt deze wel vrij snel weer op zodra hij uitgezet wordt. Heeft misschien ook met de hoge vochtigheid van ons (oude) huis te maken. De lucht wordt tevens verwarmd; hij is daarmee goedkoper dan de centrale verwarming op gas én haalt vocht uit de ruimte.
Inge Vos, 01-01-2024
Het apparaat werkt naar behoren. Het brengt de vochtigheid flink omlaag, al klimt deze wel vrij snel weer op zodra hij uitgezet wordt. Heeft misschien ook met de hoge vochtigheid van ons (oude) huis te maken. De lucht wordt tevens verwarmd; hij is daarmee goedkoper dan de centrale verwarming op gas én haalt vocht uit de ruimte.
reinoud, 29-12-2023
Werkt als een trein , super !!!
Frans , 25-12-2023
Topding, makkelijk te bedienen en doet wat hij moet doen: snel veel vocht aan de lucht onttrekken. Wordt gebruikt om de was te drogen, en natte spullen in koude garage te drogen.
G., 15-12-2023
Werkt perfect maakt alleen wat meer geluid in Stand 2 en 3 dan dat ik had verwacht
M, 05-12-2023
heel blij meee
Klant, 30-11-2023
Ben best tevreden over de aanschaf van de Meaco DD8L ION - Adsorptiedroger. Levering was correct. Het apparaat functioneert bijzonder goed. Enig nadeel is, dat het opvangbakje na een dag al vol is. Zou graag een bijbehorende afvoerslang willen hebben, om dat apparaat rechtstreeks op een afvoer aan te kunnen sluiten.

Reactie van AirSain:
Beste, de afvoerslang kunt u bestellen via onze site. Met vriendelijke groet, AirSain Team
Boudewijn, 28-11-2023
Werkt perfect en doet wat hij moet doen, heel veel vocht uit de lucht halen, door relatief lage gewicht kan ik hem makkelijk overal neerzetten. Het drogen van de was gaat ook super simpel. Tevens kan hij de lucht schoon maken middels de ionisator. Kan dit apparaat zeker aanraden.